zobaczymy jaką pogodę trafimy...niby prognozują tylko 18C ale do wyjazdu jeszcze 2tygodnie więc jeszze masee czasu
w zeszłym roku patrzyem na pogodynke i o mały włos byśmy nad morze nie pojechali....bo miało być niby 15 stopni było dobrze ponad 20 :diabelski_usmiech
Pare dni temu wróciliśmy z Ustronia Morskiego - w/g pogodynki miało być odczuwalne niby 13 stopni jak patrzyłem bedąc w Ustroniu a było 24 - woda była bardzo ciepła jak na lipiec bo 23 stopnie.
Dla mnie Władysławowo to tak jak bym w domu był. Dziki tłum, brudna plaża. Karwia lub Jastrzębia - lepszy odpoczynek. A Karwia to już pełny luz. Wszędzie blisko - dobre żarcie (bar Smakosz) i super plaża.
mi tam wystarczy jak bedzie nawet 22C ale bez deszczu i słoneczko nawet wolał bym by takich upałów jak obecnie nie było....z małym dzieckiem w takim skwarze też nie dobrze :? no ale co ma byc to będzie do wyjazdu jeszcze 2tygodnie więc maase czasu pozdr
Dla mnie Władysławowo to tak jak bym w domu był. Dziki tłum, brudna plaża.
też kiedyś tam jeżdziełm. A po wizycie w Ustroniu Morskim do Władka, Łeby nie pojade :diabelski_usmiech Jakoś nie mam ochoty czekać aż się miejsce zwolni żeby obiad zjeść....tudzież miejsce na plaży z samego rana zajmować.
Agamek12, tak Ci źle? A nie byłes już nad Kałtykiem?
Byłem już nad K(?)ałtykiem, ale we wrześniu jadę na Mierzeję Wiślaną (Kąty Rybackie) bo już z 10 lat tam nie byłem...
No i zaczynam już myśleć o marcowym :!: wyjeździe w góry, bo córy w końcu muszą nauczyć się jeździć na nartach
która trasa bardziej zakorkowana...wypoczynek od soboty do soboty, wyjazd myślę 3-4rano jakoś takco polecacie?
ja się nie znam, więc obstawiam pierwszy wariant 8)
nie wiem jakie Ty chcesz mieć korki po drodze wyjeżdżając o 3 rano.... to jest raptem 350km... 3,5 godziny i jesteś na miejscu jeśli się boisz korków to wyjedź o 1:00 w nocy :lol: tylko zabierz wykrywacz fotoradarów ze sobą, bo pewnie się przyda jak nigdy :idea: ops:
i uważaj na kundle :wink:
a wogóle to już nie marudź tylko jedź w końcu na ten urlop :P a po powrocie widze Cie na spocie :!: :diabelski_usmiech
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
BADYL, jechałem pierwszym wariantem dzisiaj rano, o 6.30 wyjechałem z Lubania i po 5 godzinach byłem w Rewalu (430km), droga super przejazd przez Gorzów trochę utrudniony i trzeba zahaczyć o miasto bo coś dłubią przy wjeździe na S3, ale poza tym ruchu prawie zero i do samego kamienia można cisnąć ile fabryka dała, poza tym faktycznie nad ranem nie będzie problemu. Mimo prognoz pogoda bardzo ładna, także pakuj się i udanego urlopu
maymer, dzięki za info wyjazd planujemy na 4-5rano by mała nam jeszcze w drodze pospała zobaczymy...ale mam inny problem-jak mam się pomieść??? :shock:
do auta władowałem dopiero torbę żony, łóżeczko turystyczne i wózek dla małej...wróciłem do mieszkania i patrze...: moja torba, Marysi, skrzynka z zabawkami, pieluchy, kocyk, mata, i jeszcze żarcie :shock: :shock: bagażnik skodziny jest pojemny, ale gdzie ja to wszytsko pomieszczę???
kurna na przyszły rok muszę na serio pomysleć o bagażniku dachowym i jakimś boxie...tylko wtedy będę zmuszony zweryfikowac zakup rowerka :cry: :cry: No nic co ma być to będzie jak się spakuję to cyknę fotkę i wstawię a co tam możecie się pośmiać :lol: 8) :diabelski_usmiech
Wakacje to dla władzy czas żniw – finansowych. Zarabiają krocie na turystach, których nękają radarami ukrytymi podstępnie w najmniej spodziewanych miejscach. Ich rolą jest wyłącznie zaskoczenie kierowcy i ściągnięcie z niego kasy.
[ Dodano: Sob 10 Sie, 13 13:44 ]
Koledzy i koleżanki pozdrowienia ze słonecznego Pobierowa :-) trasa mimo moich obaw okazała się rewelacyjna zero korków a Marsia jak zasnęła w foteliku o 4.20 to obudziła się o 7.40 ;-) akurat na przystanku jakieś 50km od celu;-) jescze raz pozdrawiam szanownych forumowiczów.
Komentarz